HasleLinje

Stort eiendomsprosjekt
På eiendommen etter Vinmonopolets produksjonsanlegg har Höegh Eiendom og AF Eiendom igangsatt et stort utviklingsprosjekt på 100 mål. Det skal utvikles 120.000 kvm kontor- og næringsbygg, rundt 850 boliger og et annerledes handelssenter.

Vinmonopolets tidligere tapperi- og produksjonsanlegg, «Château Hasle», er et kjent landemerke på Hasle, og det verneverdige bygget vil bli tatt godt vare på. Fargene på skiltene er valgt for å videreføre den rustikke stilen i den gamle bebyggelsen. Form og uttrykk harmonerer med det nye.

Innkjøringen til området har fått et skikkelig monument for å ønske velkommen. Installasjonen er dimensjonert med solide materialer og fundamenter, for å tåle de påkjenninger et utendørs, frittstående skilt blir utsatt for.
Form og uttrykk
som harmonerer.

HasleLinje er fortsatt under prosjektering og flere byggetrinn gjenstår.

I samarbeid med byggherre og interiørarkitektene har Profilforum levert skilt tilpasset den enkelte leietaker, i form av fasade- og informasjonsskilt, og vindusfoliering. Bymiljøetaten flytter inn i Oslos mest miljøeffektive bygg, hvor vi har merket bygget med at solceller på vegg og tak lader opp 80 elbiler hver dag – året rundt.
Skilt tilpasset den enkelte leietaker.